Solfilm til biler

Dine børn undgår også den varme sol

Hos Hjallerup Solfilm er vi specialiseret i solfilm til biler samt påsættelse af solfilmen på din bils ruder. Vi yder kun den bedste service, og vi sørger for, at arbejdet er af den bedste kvalitet. Har du ikke tid til, at undvære din bil eller køre ud med den, så kan vi nu komme til dig.

Solfilm til biler har en masse fordele. Solfilm til biler kan nemlig gavne dig og din familie på rigtig mange måder, så i kan få en bedre køreoplevelse.

Med solfilm til biler, bliver der sat solfilm på de ruder, som du ønsker der skal dækkes til. Med solfilm på ruderne kan udefrakommende ikke kigge ind i din bil. På denne måde mindsker du indbrud i din bil, da tyvene ikke kan se, om du har noget værdifuldt derinde. Derfor giver det en sikkerhed, hvis du har værdigenstande liggende i bilen. Har du børn på bagsædet, så er solfilm til biler en rigtig god løsning. Det skærmer nemlig for solens skarpe stråler, som ofte går ind og irriterer.

Solfilm går ind og skærmer for solen. Med solfilm på ruderne er det som at give din bil solbriller på. Solen generer ikke igennem solfilmen.

Solfilm hjælper også rigtig godt på varmen i bilen. Ikke nok med, at det køler mere naturligt ned inde i bilen, så bruger du også mindre brændstof, da du oftest ikke skal bruge dit AC anlæg på samme niveau som før.

Solfilm til biler er en rigtig god investering, da det går ind og hæver kvaliteten af din kørsel. Kører du meget til hverdag, så vil solfilmen gå ind gøre køreturene mere behagelige, samt familieturene nemmere.

Du er velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til, at hjælpe dig igennem din process og give dig den bedste kvalitet på markedet. Du kan kontakte os her for mere indformation.

Priser

Alle priser er de samme uanset toning

  • 3 Ruder: 1.500 Kr. Incl. moms
  • 5 Ruder: 1.800 Kr. Incl. moms
  • 7 Ruder: 2.300 Kr. Incl moms

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi tillader os at fakturere en regning på 500 kr. Inkl.  moms ved udeblivelse af aftale

Åbningstider

Mandag-fredag: 08:00-15:00 ⋅ lørdag-søndag: Lukket ⋅ Ellers montering efter aftale

Brug for hjælp?

Du er velkommen til at ringe ind, så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.