Om os

Hjallerup Solfilm er en mindre virksomhed, som har til huse i Hjallerup midtby. Her lægger vi stor vægt på, at være tætte på vores kunder, og give dem en personlig service hele vejen igennem processen.

Vores kunder kommer til os, men vi har også valgt, at vi kan komme ud til vores kunder. På denne måde kan vi hurtigere yde en god service for vores kunder, samt gøre processen nemmere for kunden.

Hos Hjallerup Solfilm går vi højt op i kommunikation med vores kunder. Vi ser en stor vigtighed i, at vi tilpasser vores kunders ønsker, og at vi sammen finder den rette pris for begge parter. Kun med den rette kommunikation kan vi opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi lægger stor vægt i, at vores arbejde laves i bedste kvalitet, og at vores deadlines holdes. Vi er fleksible med vores arbejde, og vi stræber os efter, at gøre processen så nem og effektiv for kunden som muligt. På denne måde kan vi skabe størst værdi for vores kunder, samt skabe det bedste resultat.

Hos Hjallerup Solfilm har vi nogle forskellige ydelser. Vi har specialiseret os i, at sætte solfilm på ruder, både på bilers og bygningers ruder. Ved siden af dette, har vi også stor erfaring indenfor Folie print samt reklame på skilte. Derfor tilbyder vi også muligheden for, at få printet klistermærker, samt lave reklameskilte til både biler, bannere og vægge.

Via vores ydelser, kan din virksomhed blive repræsenteret på den bedst mulig måde. Igennem reklamer på biler og tøj får din virksomhed den bedst mulige form for markedsføring. På denne måde kan dit brand blive delt vidt og bredt.
Vi har mulighed for at hjælpe dig idag. Du er velkommen til at ringe ind, så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Åbningstider

Mandag-fredag: 08:00-15:00 ⋅ lørdag-søndag: Lukket ⋅ Ellers montering efter aftale

Brug for hjælp?

Du er velkommen til at ringe ind, så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.